TukTuk Uitje

€ 225.00 per Tuktuk (7 personen)

De mooiste elektrische Tuk Tuk’s van de Regio.
Een super leuk uitje en uniek in Markelo en omgeving

Elektrische Tuk Tuk huren? Al het plezier van een Tuk maar  niet de stank en herrie? Met de drie beschikbare electrische, 7 -persoons, Limo- Tuk Tuk’s met traditioneel Thais design (en dan aangepast aan Europese veiligheids/normen/gemakken) verzorgen we clinics  en rondritten waarbij u zelf achter het stuur kruipt en kennis maakt met de bewegingen van de Elektrische Tuk Tuk (wij kunnen ook chauffeurs leveren).

Traditionele Tuk Tuk’s op benzine zijn zeer vervuilend. Hier hebben wij de oplossing voor! Onze nieuwe zero emission elektrische limo TukTuk ’s bieden naast de chauffeur plaats aan 6 passagiers en is ideaal voor rondritten, vergaderbreaks om iedereen weer wakker te krijgen of als shuttle service om op een ludieke manier van A naar B te gaan. Wij hebben een rode, lime groene en blauwe limo Tuk Tuk. En ze zijn ook nog eens snel: 50km per uur! Wilt u rustiger rijden? We kunnen ze begrenzen op 25km per uur.

Onze 3 elektrische Limousine Tuk Tuk’s met radio/USB aansluiting en Stoelverwarming die bij slecht weer volledig dicht te maken zijn.

Ook in de winter:
Heeft uw auto stoelverwarming? Onze Electrische Tuk Tuk’s wel! Zowel voorin als achterin. Daarnaast kunnen de Tuk Tuk’s helemaal dichtgemaakt worden bij slechter weer. Zou blijft regen en kou buiten en de warmte binnen. Uiteraard zijn er ook fleece-dekens aanwezig. Gezellig en comfortabel. U kunt onze elektrische Tuk Tuk’s dan ook het hele jaar huren.

De Tuk Tuk’zijn geschikt voor:
Team dagen
Personeelsuitjes
Toertochten
Business Breaks
Relatie-events
Shuttle service
Promotie TukTuks
Een nooit te vergeten vrijgezellen- of familiedag

Prijs vanaf € 225,00 per Tuk
Prijs inclusief BTW.