Bingo Show

v.a. 18.50 p.p.

Over Bingo:
Bingo heeft bij sommigen een stoffig imago. Niets is echter minder waar het is retro en hip. Steeds meer cafés en clubs houden geregeld een avond. Enerzijds om iets anders dan anders te doen. Anderzijds omdat het nostalgie is geworden. En zodra het spel is begonnen komt men er vaak achter hoe spannend het is. Bijna iedereen laat zich meeslepen in het spel.

Het is een spel voor meerdere spelers waarbij iedere speler een formulier met getallen heeft die kunnen worden weggestreept wanneer het getal, dat wordt getrokken door de spelleider, ook op dit formulier staat.

Het formulier is meestal een kaart met 5 rijen met 5 getallen, met in het midden een lege plek (totaal dus 24 getallen). De spelleider trekt één voor één een bal met een getal erop, waarna de spelers dit getal op hun eigen Bingokaart opzoeken en markeren of doorstrepen. De eerste speler met een kaart waarvan alle getallen genoemd zijn (volle kaart), roept BINGO! en wint. Eventueel worden er meerdere rondes gespeeld. Er is ook een variant waarbij diegene wint die het eerste een horizontale of verticale rij van weggestreepte getallen heeft. Dit leuke spel kan gespeeld worden door jong en oud.

Ons aanbod:
Speel 3 rondes BINGO voor €18,50 per persoon (duur circa 1,5 uur of zo lang of kort u wenst). Dit is inclusief ludieke prijzen en professionele apparatuur en enthousiaste begeleiding. Wij bieden dit arrangement aan vanaf 25 personen. (anders prijs gebaseerd op 25 personen).

Bingo:
– Is een leuke onderbreking bij een borrel of tijdens een familiedag.
– Speel bij een bedrijfsfeest

Bingo is een leuke en verrassende aanvulling op een arrangement. Men verwacht het niet gelijk, dit maakt uw uitje weer Uniek! Vragen? bel of mail gerust.