Paasbrunch 2019

21
Apr 2019
Sunday
11.30

Paasbrunch op 1e Paasdag
Ontvangst tussen 11.30 uur en 12.30 uur
Op reservering vooraf.

Heerlijke paasbrunch bij Bistro de Tasca

Pasen gezellig met de familie vieren maar heeft u geen zin om zelf de hele dag in de keuken te staan? Dan is de paasbrunch bij Bistro de Tasca wat voor u! Een middagactiviteit waarbij alles is verzorgd zodat u met de hele familie gezellig Pasen kunt vieren. De paasbrunch is geschikt voor opa’s, oma’s, ouders én kinderen!

Pasen voor de hele familie

Onze paasbrunch is een geslaagde activiteit voor de hele familie. U wordt bijvoorbeeld feestelijk ontvangen met een welkomstdrankje en geniet hierna van een heerlijk en uitgebreid buffet. U heeft onder andere keuze uit warme en koude gerechten, verse salades, vis-, vlees- en vegetarische gerechten, luxe broodsoorten met verschillende soorten vers beleg en melk, sap, thee en koffie. Voor de zoetekauwen is er bijvoorbeeld een heerlijk dessertbuffet met diverse soorten zoete lekkernijen, taartjes en ijs. Zo wordt er aan iedereen gedacht.

Voor onze jongste gasten

Wilt u brunchen met jonge kinderen? Speciaal voor de jongste gasten is er een kinderbuffet en komt Paashaas een bezoekje brengen om met de kinderen eieren te gaan zoeken. Zo hoeven de kinderen niet te lang stil te zitten en heeft iedereen een leuke middag.

Liever iets anders?

Uitgebreid genieten van een a la carte diner of proeverij kan 1e en 2e Paasdag vanaf 16.00 uur in onze bistro. Onze menukaart kunt u HIER bekijken.

Brunchbuffet:

Feestelijk Welkomstdrankje
Uitgebreid brunch buffet met verrassende extra’s zoals:
heerlijke mini’s van carpaccio, vis, ham, etc
een kok die live warme gerechtjes bereidt
vis- en vlees schotels
frisse salades
zoete lekkernijen
Koffie – Thee – Sap – Melk buffet inbegrepen.

Prijs 31,00

Kinderen

Een beetje extra verwennen, dat mag best.
– Aangepast Tarief
– Eieren zoeken en vermaak met de Paashaas
– Zelf je toetje maken

0-3 jr Gratis   4-6 jr 25%     7-9 jr 50%     10-12 jr 75%

 

Brunch Pasen