Kerstdiner 2018

1e Kerstdag 2018

Volgeboekt!

4 of 5 gangen keuze menu.
Het aantal gangen bepaalt u zelf en daarbinnen kunt u kiezen uit een aantal gerechten.

Antipasto
Schaal met amuses en specialiteiten

Koude Voorgerechten

Carpaccio van rund
gemarineerd volgens ons geheime huisrecept, met oude Parmezaan,
pluk sla, pijnboompitten en Balsamico-dressing

Zeebaars & Zalm
ceviche van zeebaars met gemarineerde zalm

Biet | Mozarella
carpaccio van biet met rucola, walnoten, Balsamico en Mozzarella (vegetarisch)

Tasca Bites (koud)
3 mini’s op een bord: carpaccio, ceviche van zeebaars
en salade met krokant spek

Warme Voorgerechten
(5 gangen menu)

Diepenheimse Forel | Gamba’s
lauwwarme forel en gamba’s met kruiden en risotto

Tasca Bites (warm)
soepje van pompoen met crème fraîche
fazant met cantharellen
overbakken zalm met zuurkool

Hoofdgerechten

Duo Filet Mignon & Stoof
steak van ossenhaas en stoof van Erve Voordes met schorseneer

Wild Plateau
(van lokale jachtverenigingen)
gegaarde wild zwijn en hertenbiefstuk
geserveerd met stoofpeertje, bospaddenstoelen en jus

Skrei
winter kabeljauw met couscous, jonge paksoi en noten

Vegetarisch
risotto, aubergine, paddenstoelen en cherry-tomaatjes

Nagerechten

Stroofpeer | Kaneel
stoofpeertje met kaneelijs en stoofperenijs

Proeverij
van overheerlijke huisgemaakte toetjes

Formaggio
selectie van ambachtelijk gerijpte kazen met walnoten
en Portsiroop

4 gangen € 52.50
5 gangen € 62.50