BISTRO
FEESTEN
GROEPSUITJES

Bistro de Tasca

Een feestje geven is Leuk!

>

BBQ :: Lekker zelf je vlees en vis grillen

 

Lunch Buffet

Winters Stamppotbuffet

BBQ Buffet

Koud & Warm Buffet

Walking Dinner

Luxe Buffet met "Livegrill"

 

Barbecue “Onder de Walnoot”

(vanaf 20 personen)

De “Walnoot”, onze trots. Een boom van naar schatting minimaal 250 jaar oud.
Hieronder is het goed toeven op zomerdagen.
Heerlijk voor een BBQ, waarbij je zelf je eigen vis en/of vlees mag grillen.

(bij slecht weer binnen, met bbq en afzuigkap)


Buffet met:
Pan met Toscaanse tomatensoep
Aangeklede rundvleessalade
Ovenvers brood
Knoflooksaus en Cocktailsaus


Zelf je vlees/vis grillen op de barbecue:
Huisgemaakte kipspiesjes
Rundvlees hamburgers
Shaslick spiesjes uit eigen keuken (varkensvlees)
BBQ worstjes


Bijgerechten op buffet:
Patatas (de speciale Tasca frieten)
Stroganoffsaus en Satésaus



Uitbreidingstips BBQ “Onder de Walnoot”



”Kastanje”
extra: - Rundercarpaccio met oude Kaas
- Parmaham met meloen


“Berk”
extra: Opgemaakte Huzarensalade met Hamrolletjes
gevulde eitjes, Gelderse droge worst schijfjes,
augurk en zure uitjes.


“Linde”
extra: - gemarineerde Noorse zalm Meerprijs
- Hollandse haring en gamba-icebergsla


“Beuk”
Meer en luxer vlees en vis om zelf te grillen Meerprijs
(onderstaande gerechten komen i.p.v. de basis bbq-gerechten)
- Varkenshaas Medaillons
- Shaslick spiesjes uit eigen keuken
- Gamba spiesjes
- Huisgemaakte Kipspiesjes
- Hamburgers


“Eik”
Luxe vlees en vis om zelf te grillen Meerprijs
(onderstaande gerechten komen i.p.v. de basis bbq-gerechten)
- Ossenhaaspuntjes
- Varkenshaasmedaillons
- Gamba spiesjes
- Huisgemaakte Kipspiesjes
- Tonijn steaks


”Kok achter de BBQ”
Een kok van de Tasca die uw vlees-vis grilt


Schepijsbuffet
Schepijs met vruchtensaus, chocoladesaus,
warme kersen en slagroom


Uitgebreid dessertbuffet
Uitgebreid buffet met allerlei zoete lekkernijen zoals:
chocolade mousse, bavarois, ijstaart, Tiramisu, chipolata, diverse ijssoorten, fruitsalade, slagroom, vanillesaus, chocoladesaus, etc