BISTRO
FEESTEN
GROEPSUITJES

Bistro de Tasca

Een feestje geven is Leuk!

>

Lunchbuffet Op het PLatteland

 

Lunch Buffet

Winters Stamppotbuffet

BBQ Buffet

Koud & Warm Buffet

Walking Dinner

Luxe Buffet met "Livegrill" 

 

Lunchbuffet “Op ‘t Platteland”

(minimaal 15 personen)


Ambachtelijke broodjes van de Markelose Dorpsbakker, huisgemaakte Rosbif,
Spaanse ham, Italiaanse specialiteiten.
De Twentse gemoedelijkheid met Mediterrane plattelandsinvloeden.

Broodsoorten:
Witbrood - Tarwebrood - Zachte bolletjes - Roggebrood
Stokbroodjes - Krentenbollen

Beleg:
Ham - Salami - Serranoham - Rosbief
Belegen kaas - Roomkaas - Tomaat - Komkommer
Huisgemaakte jam - Roomboter - Honing - Hagelslag

Warm:
Groentesoep (of andere soep in overleg)
Rundvleeskroket

Dranken:
nacalculatie
 



Uitbreidingen:

“Twentse extra’s”
- Krentewegge
- Aangeklede Huzarensalade
- Warme Beenham
- Roerei naturel

“Italiaans Specialiteiten”
- Italiaanse pasta-salade
- Carpaccio met Parmezaan
- Stukjes varkenshaas in witte wijnsaus
- Napolitaanse gehaktballetjes
- Roerei met gamba’s

“Luxe van over de IJssel”
- Pistoletjes en Croissants
- Italiaanse Pasta-salade
- Wrapjes met zalm
- Roerei met Gamba’s
- Pasteitje “Boeuf Stroganoff”
- Salade Nicoise met tonijn
- Carpaccio van rund met oude kaas